Behandling af diskusprolaps er noget af det, vi er allerbedst til hos FysioDanmark i Horsens. Vi har beskæftiget os med det, siden vi blev til, og vi er således i besiddelse af en masse viden på området. Grundende til, at man har brug for en behandling af sin diskusprolaps, kan være mange. Det kan være belastninger i hverdagen, der er årsagen. Det kan være hårdt fysisk arbejde, mange gentagelser af samme funktion eller aktivitet. Det kan sågar også være inaktivitet, der er årsagen, da kroppen ved inaktivitet og efterfølgende pludselig aktivitet ikke er særlig ressourcestærk.

Ud over behandling af diskusprolaps behandler vi også problemer i ryg og torso

Uanset hvad, der ligger til grund for, at du har fået prolaps, er der altid tale om ‘problem’, der er bygget op over tid – et problem, der er kommet, fordi man har behandlet sin krop på en bestemt måde over flere år. Prolapser kan også vise sig at komme ved et traume, hvis man eksempelvis kører galt og kommer voldsomt til skade. Dette hører dog til sjældenhederne.

Behandling hos FysioDanmark Horsens

Når du er inde til behandling af diskusprolaps hos os i FysioDanmark Horsens, vil du opleve, at vi går op i først at kortlægge dine symptomer grundigt for så derefter at kunne behandle dig mest muligt hensigtsmæssigt. I selve vores behandling af diskusprolaps indgår også en vurdering af, hvordan du bedst kan hjælpe dig selv – om du skal have hjælp til genoptræning eller blot have nogle øvelser, som du selv skal dyrke derhjemme. Én ting er nemlig, hvad vi kan gøre for dig gennem diverse behandlinger. Det er dog også vigtigt, at du hjælper dig selv.

Hos FysioDanmark Horsens tilbyder vi blandt andet også massage – læs mere lige her

Er du ramt af en diskusprolaps?

Frygt ej. Prolapser er ikke decideret farlige. Selvom der (typisk) er tale om voldsomme smerter, kan de bedres gennem de rette behandlinger og den rette træning. Er du endnu ikke ramt af diskusprolapsen, kan du forebygge den med specifikke rygøvelser og generelt varieret fysisk aktivitet.