Mange mennesker tror, at de har brug for at få foretaget behandling af hælspore, når de mærker smerter under foden og tæt ved hælen. Dette er dog ikke altid tilfældet. Det er ikke altid, at sådanne smerter er ‘ægte’ hælsporesmerter. Det kan også være forskellige former for betændelsestilstande eller overbelastning, der er problemet.

Ud over behandling af hælspore behandler vi med blandt andet en gigalaser – læs mere her

Hos FysioDanmark Horsens er vi naturligvis eksperter i behandling af hælspore, og vi er således i stand til at kunne vurdere, hvordan vi bedst muligt behandler dig. For at gøre det klart er hælsporen, når der bliver dannet noget ekstra knogle dér, hvor senerne sætter sig fast på hælen – altså nede under foden. Det, der gør ondt, er, når der bliver dannet noget ekstra knogle, og når man så går på det. Er dette tilfældet, har man brug for at styrke sin muskulatur under foden. Mere om dette nedenfor.

Behandling af hælspore hos FysioDanmark Horsens

Når du får foretaget behandling af hælspore hos os i FysioDanmark Horsens, behandler vi selve hælsporen med shotwavebehandling. Som en del af vores måde at behandle på viser vi dig nogle gode strækøvelser, træningsøvelser og i det hele taget ‘tricks’, således du også selv kan være med til at afhjælpe dine smerter. En god måde at komme af med sine smerter på er blandt andet ved brug af indlægssåle. Vil man forebygge og sålede undgå at få hælsporen, er det en god idé at undgå at gå for meget på hårdt underlag.
Hos FysioDanmark Horsens tilbyder vi blandt andet også massage – læs mere lige her

Behandling af hælspore er noget, som vi har beskæftiget os med igennem flere år. Således har vi stor erfaring med området. Vi er opdelt på den måde, at hver ansat har forskellige områder og typer af skader, som de er eksperter i. Skal vi hjælpe dig, eller har du spørgsmål, kan du komme i kontakt med os gennem nedenstående kontaktoplysninger. Hos os er du i de bedste hænder.

FysioDanmark Horsens
Høegh Guldbergs Gade 36c 1.
8700 Horsens
Tlf.: 75 64 07 01