Behandling af rygsmerter er noget af det, som vi beskæftiger os mest med hos FysioDanmark Horsens. Oplever du problemer med ryggen, er det om at få gjort noget ved det med det samme. Når du modtager behandling af rygsmerter hos os, foretager vi (noget af) følgende:

  • Vi løsner op for det biomekaniske problem, som du kommer med. Det kan eksempelvis dreje sig om løsne et af dine led, som har nedsat bevægelighed – dette gennem oftest McKenzie terapi, manuel behandling, manipulation, mobilisering og/eller specifikke øvelser.
  • Vi rådgiver i forhold til, hvad du har behov for af træning. Vi vurderer, om du har brug for genoptræning, holdtræning, superviseret træning, selvtræning eller hjemmeøvelser.
  • Vi smertebehandler via akupunktur, elterapi, kinesiotape, ispakninger og/eller massage.

Udover behandling af rygsmerter tilbyder vi kæbebehandling – læs mere lige her

Er der tale om en overbelastning?

Er det en overbelastning, som du døjer med, vil en del af din behandling af rygsmerter bestå i, at du skåner ryggen i en vis periode. Vi vil naturligvis give dig vejledning i, hvordan du gør dette bedst muligt, såfremt dette er tilfældet.

Derudover vil din fysioterapeut vejlede dig i, hvordan du kan håndtere din ryg og smerterne, der kommer derfra – for eksempel hvordan du kommer ud af sengen med så få smerter som muligt.

Sideløbende vil du typisk skulle lave øvelser, som vi skræddersyer til dig, og som retter op på dine mulige ubalancer i led, muskulatur og holdning. Du vil formentlig også få øvelser, som du skal lave derhjemme for at få mest muligt ud af forløbet og din behandling af rygsmerter. Det kan også være, du har behov for at ændre på din arbejdsstilling eller den måde, du arbejder på.

Vi har også en gigalaser – med denne er vi i stand til at behandle et væld af komplekse problemer

Sammen vil du og din fysioterapeut lægge en plan for, hvordan du undgår, at problemet vender tilbage. Ved behandling af rygsmerter hos FysioDanmark i Horsens er du i de bedste hænder.