Vi har brug for patient-emner på lørdag! 

Har du eller en bekendt lyst til at stille jer til rådighed i ca. 1½ time på lørdag, hvor der afholdes eksaminer i muskuloskeletal fysioterapi i vores lokaler på Høegh-Guldbergs gade?

Vi har brug for 9 “patienter” i tidsrummet 8.00-16.30 (sidste eksaminand og patient er færdig kl. 18.15). For at kunne deltage, skal du have smerter i ryg, nakke eller evt. skulder, hofte eller knæ. Smerterne må ikke være kroniske, dvs. det skal være en relativt nyopstået problematik. Det betyder ikke noget, om du har modtaget behandling for problematikken.

Det er gratis at deltage, og du skal være klar over, at deltagelsen først og fremmest er for eksaminandens skyld; der er ikke garanti for fysioterapeutisk behandling – det afhænger helt af, hvad tidsrammen tillader. Men du gør en god gerning, og bliver efter al sandsynlighed klogere på årsagen til dine smerter!

Kursus lokale

Hvis du er interesseret, skal du skrive til koordinator Martin Tjørnholm på mt.fysiodanmarkhorsens@gmail.com, senest onsdag d. 14/6 kl. 15, med en ganske kort beskrivelse af problematikken, samt et telefonnummer, han kan fange dig på. Hvis der er brug for din deltagelse, kontakter Martin dig inden torsdag eftermiddag med nærmere detaljer om forløbet.

 

På forhånd tak for din deltagelse!

Fysioterapien