Behandling af iskiassmerter er noget, som vi hos FysioDanmark i Horsens har beskæftiget os med gennem flere år. Vi har således stor erfaring på området og tør af netop denne grund godt kalde os selv eksperter. For at slå det fast med det samme: Iskias er en stor nerve, der går fra lænd og ryggen og ned gennem ballen og baglåret, og hvor den her så deler sig i nogle mindre grene og går ned i underbenet.

Ud over behandling af iskiassmerter tilbyder vi blandt andet også IMS akupunkturbehandlinger

Det, som folk forbinder med iskiassmerter, er, hvis de har ondt i baglåret. Hvad, der kendetegner iskiassmerter bedst, er det at føle en skarp smerte i baglåret. Smerterne kan stamme både fra ryggen og fra balle- og hoftemuskulaturen. Er én af disse tilfældet, er det højst sandsynligt iskias, at den er gal med. Behandling af iskiassmerter er således, hvad man har brug for.

Behandling af iskiassmerter hos FysioDanmark Horsens

Når du modtager behandling af iskiassmerter hos FysioDanmark Horsens, undersøger vi først, om dine smerter stammer fra din ryg, balle eller hofte. Herudfra behandler vi dig og rådgiver dig om hertil passende øvelser og træning. Vores måde at behandle dine smerter på kombineret med udførelsen af diverse øvelser både lindrer smerterne og er med til at forebygge, at smerterne skal komme igen. Det er ofte, at man hurtigere kommer sine smerter kvit, hvis man kommer i gang med at lave noget aktivt.

Vi tilbyder også holdtræning – holdtræning har mange fordele, hvis man ønsker at træne effektivt

Vi skal gøre det klart, at smerter i iskias som sådan ikke er alvorligt ‘farlige’. Det gør selvfølgelig ondt, og af netop denne grund skal man naturligvis have gjort noget ved det. Her kommer vi ind i billedet. Grundet vores store erfaring med behandling af iskiassmerter er vi i stand til at bedre dine smerter indenfor en overskuelig tidsramme. Vi sætter en ære i at hjælpe dig af med dine smerter. Kontakt os gennem nedenstående oplysninger.

FysioDanmark Horsens
Høegh Guldbergs Gade 36c 1.
8700 Horsens
Tlf.: 75 64 07 01