VI ER MED I DET EKSKLUSIVE OG LANDSDÆKKENDE SAMARBEJDE GOLFKLINIK.


Som Golfklinik tilbyder vi:

 • Golf BootCamp
 • Golf Body Test
 • Golf Behandling

Det er for alle – uanset alder og niveau.

Alle ydelser udføres af vores certificerede Golffysioterapeuter, som har gennemgået et omfattende uddannelsesforløb. Uddannelsen er videnskabeligt funderet og er den eneste i Danmark, der er direkte målrettet de fysiske krav i golfsporten.

Læs mere om de forskellige tilbud herunder:

Golf Boot Camp - vi skal snart på græs

Kender du én du gerne vil hjælpe med at opnå de bedste forudsætninger for golfspillet ? Så er det her en genial julegave

Vil du også gerne forberede dig bedst muligt til golfsæsonen ?  FysioDanmark Horsens Golfklinik er klar med vinterprogrammet målrettet fysisk træning til golfspillere på alle niveauer. Vil du sikre dig den bedste start på sæsonen, slå de ekstra meter du har drømt om, eller reducere smerter i forbindelse med dit golfspil, og på den måde skabe større overskud i dine runder

Bootcampen består af 10 x træning fra uge 2 (1. Træning d. 10/1-24)  

 • Onsdag kl.17:00-18:00  v/ John Skriver
 • Torsdag kl. 17:00-18:00 v/ Janick Birkehøj

Pris 1.300,- + træningselastik kr. 150,- (normalpris 199,-)

TILMELDING HER

  Træningen består at følgende delelementer

  • Styrketræning
  • Kredsløbstræning
  • Mobilitets træning
  • Balance -og koordinationstræning
  • Golfspecifik træning / krops kodningstræning 

  Spørgsmål kan sendes til : jb@fysiodanmarkhorsens.dk

   

  GOLF BODY TEST

  Funktionstest og svinganalyse ift. optimering af dit golfsving samt forbedring af din fysiske formåen. På baggrund af testen laves individuelt træningsprogram.
  Testen tager 60 min.

  Hvorfor GOLF BODY TEST

  Udarbejdelse af en individuel træningsplan med grundig instruktion samt tilhørende video til hver øvelse, sikrer dig et højt udbytte af din træning med minimal indsats.

  • Du vil opleve, at du får mere power.
  • Evnen til at lave en mere eksplosiv svingbevægelse giver dig de ekstra meter på fairway.
  • Ved at fjerne kroppens begrænsninger vil du blive mere mobil, en bedre smidighed giver dig mulighed for at komme ud i golfsvingets yderpositioner og samtidig holdes fokus på en bedre stabilitet.
  • Kroppens stabiliserende muskelkorset er fundamentet for at udvikle power og for at være stabil i svingbevægelsen.
  • Re-screening og opfølgning anbefales, hvor vi måler din udvikling og foretager eventuelle justeringer i din træningsplan.
  • Træningsplan, videoer, opfølgning og resultatet af din golfscreening, får du adgang til via Golfkliniks træningsportal.
  • Hele forløbet gennemføres af en certificeret golffysioterapeut, som har gennemgået et omfattende uddannelsesforløb hos Golfklinik Danmark.

  Book derfor en Golf Body Test, som er et unikt forløb, der får dig til at præstere bedre på golfbanen. Det er for alle – uanset alder og handicap.

                                                                  Fysikprofil – resultat af din golfscreening

  DET KOSTER EN GOLF BODY TEST:

  Pris: 400,- ved booking sammen med golf bootcamp. Normalpris 850,-
  Pris: 850,- ved booking sammen med golf bootcamp inkl. 2 individuelle træningsopfølgninger. Normalpris 1450,-.

  Book din Golf body test online, skriv en mail til jb@fysiodanmarkhorsens.dk eller ring til klinikken på tlf. 75 64 07 01

   

  TPI-MEDICAL SCREENING

  TPI-MEDICAL TEST:

  For dig, med smerter samt fysiske udfordringer. Her tester vi din krop igennem for at finde årsagssammenhænge til dine smerter og evt. funktionstab. Der igangsættes en behandlingsplan ud fra testens resultater. Testen tager 90 min.

  Pris: 850,- ved booking sammen med golf bootcamp. (Normalpris 1450,-)
  Testen gennemføres af en certificeret TPI Medical 3 golffysioterapeut, som har gennemgået et omfattende uddannelsesforløb hos TPI – Titleist Performance Institute (www.mytpi.com).

  HVORFOR TPI-MEDICAL SCREENING
  Den allerstørste årsag til hvorfor folk stopper med at spille golf er smerter. Som ofte er dette et udtryk for at noget enten er for eller for lidt mobilt og derved bliver stresset eller overbelastet. Ved at gennemgå denne screening finder vi ind til årsagerne til disse dysfunktioner. Ved at løse disse problemstillinger vil smerterne forsvinde og mulighederne for at spille golf uden gener være genskabt. Som ved Golf Body Test vil der blive udarbejdet en trænings/behandlings plan for hvordan du når i mål med dine smerter.

  GOLF-SKADESTUE OG GRATIS KONSULTATION

  Hvis du oplever skader eller smerter ved dit golfspil, er du ikke den eneste. Hvert år bliver hele 40 % af motionistgolfspillerne skadede. Størstedelen af disse skader skyldes overbelastning, hvor smerterne kommer snigende over længere tid.

  Ud fra et fælles ønske om at holde landets golfmotionister aktive i så lang tid som muligt har Golfklinik Danmark lavet et samarbejde med PGA of Denmark, som repræsenterer de professionelle spillere og trænere, samtidig med at tilrettelægger den officielle golftræneruddannelse.

  Vores fælles mission er således

  • at danske golfspillere skal være mindre skadet og have kortere skadesforløb
  • at der kommer øget fokus på skader i golfsporten, og at skaderne dermed bliver opdaget tidligere
  • at danske golfspillere har flere timer på golfbanen uden smerter og dermed oplever større glæde ved at spille golf

   

  GRATIS KONSULTATION PÅ GOLFSKADESTUE

  Som led i vores mission om at nedbringe antallet af skader blandt golfspillerne i Danmark, tilbyder vi derfor her på klinikken gratis konsultation. 

  Kontakt klinikken på 75 64 07 01 eller Janick Birkehøj på jb@fysiodanmarkhorsens.dk

  En gratis konsultation varer typisk 10-15 min., og dine symptomer vil blive vurderes af golffysioterapeut, som er specialist i golfrelateret skadesbehandling. Helt uforpligtende får du en vurdering af din skade eller symptomer og et forslag til videre behandling.

  BEHANDLINGSFORMER OG YDELSER PÅ GOLFSKADESTUE

  Alle behandlinger foretages af en golffysioterapeut, som er specialuddannet i golfrelaterede skader.
  Derved sikres du den optimale behandling, og du kommer hurtigt på golfbanen igen.

  Behandling af skader

  Behandlingen udspringer fra fysioterapeutiske behandlingsformer, og disse er tilpasset til golfspillerne. Behandlingsformerne kan være golfspecifikke øvelser, manuel behandling, El-terapi, akupunktur, Kinesio Tapning, indlægssåler mm.

   

  Skadesforbyggende træning

  Har du tidligere haft en diskosprolaps eller anden skade i bevægeapparatet, kan vi hjælpe med at forebygge nye skaderVi lærer dig at forebygge uhensigtsmæssige belastningsskader og giver dig de bedste betingelser for livslang fornøjelse af golfsporten og vi vil i den forbindelse anbefale at få lavet en TPI-Medical Screening for at tilrettelægge træningen specifikt efter dine behov.

  Genoptræning efter operation

  Vi giver dig kompetent vejledning i, hvordan du vender tilbage til golfspillet efter en operation eller en skade. Genoptræningen tager udgangspunkt i netop din operation eller skade og giver dig bedst mulig forudsætning for at få succes på golfbanen igen.

   

  SCREENING

  Vi tilbyder screeninger, individuel træning og golf bootcamps til både golf professionelle, lav- og højhandicap spillere.

  En golf screening består af 3 konsultationer og indeholder følgende elementer.

  • Video og sving analyse
  • TPI test /golfklinik.dk test
  • Fysisk undersøgelse
  • Træningsprogram
  • 2 x opfølgning og justering på træningsintervention.

  Se eksempler på golføvelser her

   

  KLINIKKENS GOLF FYSIOTERAPEUTER:

   

   

   

   

  Martin Christensen Klinisk specialist/Dip MT og Certificeret TPI golffysioterapeut /golfklinik.dk. Martin har 20 års erfaring og er certificeret som TPI golffysioterapeut i USA målrettet screening, behandling og træning af golfspillere. Skriver artikler omkring golf og træning på www.teetime.dk.

   

   

   

  Janick Birkehøj har 7 års klinisk erfaring som Idrætsfysioterapeut og Idrætsuddannet. Arbejder indenfor konceptet Golfklinik.dk

   

   

   

   

  golf-body-test-2