Holdtræning

Holdtræning

Hos FysioDanmark Horsens tilbyder vi en bred vifte af fysioterapeutisk holdtræning. Holdtræning er for dig, der er begrænset af smerter, har brug for genoptræning eller ønsker at optimere din fysik i forhold til en given problematik eller sportsgren. Fælles for alle hold er; at underviseren er en kvalitetssikret fysioterapeut, eller specifikt uddannet inden for det sundhedsfaglige område. Det er afgørende for os, at du føler dig i trygge hænder og får den rette vejledning. Se hvilket hold vi tilbyder nedenfor.

Z

GLA:D

Oplev et evidensbaseret program, der reducerer smerter, forbedrer funktion og øger livskvaliteten ved hofte- og knæartrose. Tilfredshedsrate på 97%.

Læs mere >

Z

Babytummel

Babytummel hold er sansemotorisk stimulering med en legende tilgang, hvor du som forælder får inspiration og redskaber til dit barns motoriske udvikling

Læs mere >

Z

Efterfødsel

Gendan din styrke efter fødslen med vores Uro-Gyn-Obs fysioterapeut, Katie Leabourn. Træn bækkenbund, mave, ryg og baller på vores efterfødselshold.

Læs mere >

Z

Fysioflow

Opdag en træningsmetode designet til at forbedre bevægeligheden og aktivere kroppens ro- og hvilesystem ved at arbejde med bindevæv..

Læs mere >

Z

Ryg

Vi tilbyder ryghold på forskellige træningsniveauer til dig, der har gener eller smerter fra ryggen

Læs mere >

Z

Skulder

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Læs mere >

Z

Neuro/Balance

Holdtræning med individuelt tilpasset træningsprogram målrettet patienter med neurologiske lidelser. Træningen foregår primært i vores neurologiske genoptræningsområde, som er et lukket lokale med en tryg og afslappet atmosfære

Læs mere >

Z

Hjertehold

I samarbejdet med Hjerteforeningen tilbyder vi superviseret træning for hjertepatienter

Læs mere >

Z

Osteoporose

I samarbejde med FOF Horsens tilbyder vi holdtræning for patienter med Osteoporose 

Læs mere >