Styrke & Balance

Hos os findes der flere forskellige holdtræningsmuligheder med fokus på styrke, kondition og balance. Gældende for alle hold er, at du altid bliver instrueret og vejledt af vores fysioterapeuter, så du føler dig i trygge hænder under træningen

Styrke & balance træning

Vores hensynstagende styrke- og balancehold er til dig, der har brug for at få et generelt boost i styrke og balance. Der skal være plads til den enkeltes behov og begrænsninger. Herunder udfordringer der forhindrer dig i at udføre enkelte øvelser eller bevægelser, hvor det er nødvendigt at justere øvelserne til dig.
Træningen består af opvarmning og evt. individuelt tilrettelagt program på maskiner i fitnesscenter superviseret af fysioterapeuten efterfulgt af fællestræning i træningssal. Fællestræningen er fokuseret på at styrke de store muskelgrupper, men der er også elementer af mobilitetstræning og balanceøvelser i træningen.

Træning i fitness

Træning i fitness foregår som navnet angiver i vores træningscenter efter individuelt tilpasset og instrueret program med fokus på generel styrke af hele kroppen samt konditionstræning på cardiomaskiner

Holdet er velegnet for dig, som ønsker at forbedre eller vedligeholde styrke og kondition.

Hos os vil du altid blive undersøgt grundigt inden træning igangsættes. Fysioterapeuten hjælper med at finde et hold, som passer dit træningsniveau, så du får mest muligt ud af træningen og hjælper med at tilrettelægge de individuelle øvelser i fitnesscentret, der er relevante for dig.