Patientsikkerhed

Patientsikkerhed

Hos FysioDanmark Horsens arbejder vi hele tiden på at du som patient, kunde eller som pårørende, oplever professionalitet, tryghed og sikkerhed i mødet med huset og personalet.

Det er almindeligt, og i mange situationer forventeligt, at behandling eller træning kortvarigt kan resultere i ømhed eller øgede smerter.

Skulle du opleve at noget går galt i din behandling eller opleve en utilsigtet hændelse, hvor behandlingen eller træningen hos os har været til skade, uventet og unødig smerte eller ulempe, vil vi meget gerne at du tager kontakt til en af vores medarbejdere. Vi indberetter utilsigtede hændelser i sundhedsvæsenet til Styrelsen for patientsikkerhed, for at sikre en fremadrettet læring af disse hændelser.

 

Dine muligheder

Du har mulighed for selv at indberette utilsigtede hændelser som du enten selv er involveret i, er vidne til, eller du som pårørende bliver vidende om. En utilsigtet hændelse er en begivenhed der medfører skade eller risiko for skade.

Du kan indberette utilsigtede hændelser her: Styrelsen for patientsikkerhed

Har du været ude for en skade i forbindelse med behandling kan du være berettiget til erstatning. Du kan læse om dine muligheder for patienterstatning og søge erstatning på: Patienterstatningen