Vederlagsfri fysioterapi

Er du af lægen henvist til vederlagsfri fysioterapi, vil du hos os blive tilknyttet en fysioterapeut med speciel interesse og kompetencer inden for det neurologiske eller rheumatologiske område. Har du en vederlagsfri henvisning dækker den offentlige sygesikring udgiften til behandling og træning – alt efter din diagnose. Vi følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger og har stor fokus den fysiske aktivitet og træning.

Holdtræning – der passer til dig og din diagnose

På vores hold kan du træne med folk med samme diagnose eller funktionsniveau. Fysioterapeuten hjælper med at finde et hold der passer netop til dig. Alle vores hold foregår i en afslappet atmosfære, hvor fysioterapeuten hjælper og motiverer dig til at præstere dit bedste.

Vi foretager fysiske test 2 gange årligt, som skal danne grundlag for en fælles målsætning i træningen. Vi tester blandt andet balance, styrke, kondition og almindelig funktioner som gang og forflytning.

 

Gode adgangsforhold

Vi har gode adgangsforhold og gratis p-pladser lige uden for døren. Der er elevator fra indgangen og op til klinikken, som er handicapvenlig indrettet.Klinikken er tilmeldt ordningen ”God adgang”.

 

Behandling og træning i klinikken eller hjemme hos dig

Vi tilbyder behandling og træning – både i klinikken og i din bolig. Vurderer din læge, at der specielle fordele ved at behandle eller genoptræne dig hjemme hos dig selv, eller er du ikke i stand til at modtage behandling uden for dit hjem – så kan lægen bevillige behandling og træning i dit eget hjem eller på dit plejehjem.

OBS

Vi gør opmærksom på at vi pt. har venteliste for nye vederlagsfri patienter – det gælder både på klinikken og i hjemmet. Kontakt os, hvis du ønsker at blive skrevet på ventelisten.