Mindfulness forløb

Har du brug for et afbræk i hverdagen ?

Så er vores mindfulness hold med Smerte- og Mindfulness Coach Nina Fisker måske lige noget for dig. Holdet kører over 8 uger og indeholder kyndig vejledning, evidensbaserede øvelser og 3-4 meditationer pr. gang.

Holdet egner sig til alle, der ønsker ro og nærvær i hverdagen eller som oplever søvnproblemer, tankemylder uro eller smerter i kroppen. Erfaring med mindfulness er ikke nødvendigt. Vil du vide mere om mindfulness – se information nedenfor

 Du tilmelder dig hold 1 gang ugentligt hver tirsdag kl. 17.00-18.00

Hold datoer:

09.04.24 – 28.05.24 – fuld booket

20.08.24 – 08.10.24 – fuld booket

22.10.24 – 10.12.24 – ledige pladser                          

Pris: 8 ugers forløb for kr. 800.

Tilmeld dig her eller kontakt os på info@fysiodanmarkhorsens.dk eller tlf. 75 64 07 01

 

Mindfulness tilmelding

Hvad er mindfulness ?

Mindfulness er et udtryk for at være bevidst nærværende på en ikke-dømmende måde, overfor de tanker, følelser og indtryk vi oplever. Mindfulness er opmærksomhedstræning, der styrker det mentale helbred. Det er på én gang nemt at rette opmærksomheden mod noget bestemt, men svært at fastholde, når man bliver distraheret. Mindfulness er ingen mirakelkur, men træning i at fastholde opmærksomheden og dette kræver vedholdenhed og tålmodighed. Vores tanker påvirkes af såvel negative som positive følelser og kredser ofte om fremtiden eller fortiden. Med mindfulness øver du dig i at lade tankerne og fokus være på nuet. De svære følelser får mindre betydning for dine tanker og med tiden kan mindfulness øge din evne til at regulere humør og følelser. Når vi er nærværende og ikke styres af automatiske tankemønstre, er vi mere opmærksomme på den virkelighed vi befinder os i lige nu og her.

Hvad kan du få ud af mindfulness ?

Forskning viser at mindfulness hjælper dig til at få en mere afslappet og veltilpas krop. Din vejrtrækning bliver roligere og dermed falder blodtrykket. Der bliver udskilt mindre stresshormon fra hjernen og de stresshormoner der er, bekæmpes bedre. Hele nervesystemet falder mere til ro under meditation og ved fast praksis meditation og mindfulness reguleres nervesystemet, så der opnåes bedre balance.

Mindfulness praksis kan hjælpe på følgende:

  • Stress, angst og depression
  • Styrker selvværdet
  • Fremmer posititve følelser og tilstedeværelse i nuet
  • Bedre søvn
  • Styrker immunforsvaret
  • Reducerer fysiske smerter
  • Styrker hukommelse, koncentration og indlæringsevne.

Vil du vide mere om baggrunden for mindfulness anbefales følgende link: