Kost & Vaner

Hos FysioDanmark Horsens kan vi hjælpe dig med ændring af dine vaner på vejen mod en sundere livsstil. Dorte Brandt, som er uddannet kostvejleder, vanecoach og overspisningscoach hjælper dig med at opnå dine mål og fastholde ændringerne.

Vores spisemønster styres af vaner og derfor har vi fokus på dine kostvaner frem for strenge kostplaner. Vi tager udgangspunkt i din hverdag og dine præferencer. Sammen lægger vi en plan, hvor du sætter målet

 

  • Vi hjælper med at bryde gamle vaner og opbygge nye
  • Giver dig redskaber til at sammensætte en sund kost med plads til nydelse
  • Hjælper dig med at takle cravings og undgå overspisninger
  • Guider dig i junglen af madmyter og quickfixes til vægttab
  • Giver dig støtte og opbakning (ingen løftede pengefingre)

 

 

 

Et liv uden overspisning

Spiser du uden at være fysisk sulten ? Er du træt at konstante tanker om mad, dårlig samvittighed over at spise for meget og følelsen af ikke bare at kunne tage sig sammen?

Der kan være mange forskellige årsager til at vi spiser mere end vi egentlig har lyst til. Måske føler du dig styret af fristelser, har et ustabilt måltidsmønster, ignorerer ubevidst din sult og mæthedsfornemmelse eller måske bruger du spisning som følelsesmæssig copingstrategi – eks.tristhed, kedsomhed eller uro.

Hvis vi skal bryde et uhensigtsmæssigt mønster er vi nød til at forstå hvad der ligger bag. Vi kan hjælpe dig med at finde årsagen og give dig redskaber til nye strategiver, der kan lede dig næmere et liv uden overspisninger.

Tag det første skridt og book en tid hos Dorte

Hos FysioDanmark Horsens kan vi hjælpe dig med ændring af dine vaner på vejen mod en sundere livsstil. Dorte Brandt, som er uddannet kostvejleder, vanecoach og overspisningscoach hjælper dig med at opnå dine mål og fastholde ændringerne.

Et individuelt forløb starter med en opstartssamtale, hvor vi gennemgår dine ønsker til forandring. Det kan være alt fra en konkret vane du gerne vil ændre til en generel livstilsændring med sundere vaner og/eller vægttab. Antal af samtaler i et forløb vil derfor variere.

Priser

Opstart (ca. 60 min)                                                                 600,00 kr.
Opfølgning (ca. 30 min)                                                           300,00 kr.

Klippekort (3 x opfølgningssamtaler)                                     800,00 kr.
Klippekort (5 x opfølgningssamtaler)                                  1.300,00 kr.

Kontakt os for bestilling af tid hos Dorte