Hold i nakken

Har du brug for behandling af hold i nakken, er vi de rette at tage fat i hos FysioDanmark i Horsens. Hvad end det drejer sig om et decideret hold i nakken eller andre typer af nakkeproblemer, kan vi helt sikkert afhjælpe dine smerter og irritationer. Når du er inde til behandling af hold i nakken, finder vi først og fremmest frem til, hvor i nakken problemet er. Herudfra behandler, informerer og vejleder vi dig, således du kommer af med dine nakkesmerter og igen opnår optimal bevægelighed.

Udover behandling af hold i nakken tilbyder vi blandt andet også behandling af ryg og torso

Vi skal gøre det klart, at hold i nakken ikke er decideret farligt. Man skal i de fleste tilfælde helst fortsætte med, hvad man plejer at gøre. Dette skal vi naturligvis nok vejlede om, når du er inde til behandling af hold i nakken hos os. Vi er gode med vores hænder og faktisk så gode, at vi mener, du er i de bedste hænder, når du behandles hos os. Har du brug for behandling af hold i nakken, kontakt os da, og lad os bedre dine problemer allerede i dag.

Smerter i nakken

Smerter i nakken er noget, som de fleste har oplevet. Smerterne kan være store, og ofte affødes de af mange forskellige årsager. Problemer og ondt i nakken kan blandt andet komme, hvis du gennem længere tid belaster kroppen forkert. Overbelastning af sener, muskler og led kan også være årsag til nakkeproblemer. Hvis du eksempelvis arbejder i en uhensigtsmæssig stilling, laver en forkert bevægelse eller har en nat med en dårlig hovedpude.

Vi tilbyder blandt andet også IMS-akupunktur – læs mere lige her

Problemer i nakkeregionen kan vise sig ved: 

  • Smerter i nakken, som evt. forværres, når du drejer hovedet eller ved løft.
  • Stivhed i nakken.
  • At du ikke kan bevæge hovedet så godt, som du plejer.
  • Smerter ud i armen.
  • Nedsat kraft i armen.
  • Nedsat følesans i arm og hånd.
  • En snurrende fornemmelse i arm, hånd og/eller fingre.

Med vores mobiliserende behandlingsform kan vi afhjælpe nærmest alle former for nakkegener.