Behandling af sportsskader er ét af de områder, vi er eksperter i hos FysioDanmark Horsens. Vi har fysioterapeuter som er uddannet indenfor sportsfysioterapi. Grundet deres uddannelsesform er de i besiddelse af specialviden om behandling af sportsskader, både når det gælder børneskader, og når det omhandler voksenskader. De har alle selv været aktive indenfor sportens verden og har således et indgående kendskab og stor erfaring med diverse sports- og idrætsskader.

Ud over behandling af sportsskader tilbyder vi blandt andet massage – læs mere lige her

Behandling af sportsskader skal gerne ske forholdsvis hurtigt, hvis man nogenlunde hurtigt vil af med sin skade og smerte og tilbage til at dyrke den sport, man elsker så højt. Er der tale om mere alvorlige idrætsskader som korsbåndsskader, brud og så videre, må man acceptere, at sådan noget tager tid. Ikke desto mindre er det væsentligt også i denne sammenhæng at have en god fysioterapeut, der ved, hvad vedkommende taler om, når det kommer til idrætsskader.

Behandling af sportsskader hos FysioDanmark Horsens

Når det gælder behandling af sportsskader hos FysioDanmark Horsens, bliver du modtaget af én af fire fysioterapeuter – Torben, Janick, Cecilie og Anne Sofie – der vil gøre alt for at få dig klar igen, så du hurtigt kan dyrke den sport, du elsker.
Torben, Janick, Cecilie og Anne Sofie har alle stor erfaring med blandt andet:

  • Korsbåndsskader
  • Brud
  • Skinnebensbetændelse
  • Forstuvede ankler
  • Skulderskader ved kastesport
  • Løbeskader

Vi tilbyder også ultralydsscanning – læse mere her

Skal vi hjælpe dig med at komme af med din skade, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os. Det er ikke for sjov, når vi siger, at du er i de bedste hænder, når du behandles hos FysioDanmark Horsens. Vores mange fysioterapeuter er hver især specialuddannede indenfor forskellige dele af fysioterapien. Dette gør, at vi i hele huset er i besiddelse af specialviden indenfor alle områder af fysioterapien.

FysioDanmark Horsens
Høegh Guldbergs Gade 36c 1.
8700 Horsens
Tlf.: 75 64 07 01